Afolog

  1. Nasıl Yapılır?
  2. Uygulama
  3. Programlar
  4. Tanıtım Yazıları

Samsung Android S3, S4 mini Rehber ve Facebook Kişilerini Kaldırma Ayarları

Yayın Tarihi:

Kategorisi:

Genel

Samsung S3 S4 mini telefonunuzdaki rehberinizde bulunan kişilerin hangi hesaplardaki bilgilerin gözükeceğini veya sadece sim kart veya telefonda kayıtlı kişilerin rehberde görünmesini ayarlamak için yapmanız gerekenleri veya rehberde kişilerin görünmemesini nasıl düzeltebilirsiniz anlatacağım.

Ayrıca telefonunuzda bulunan kişilerin Gmail hesabınıza kopyalanmasını ve herhangi bir sorun sonrasında rehber kişilerinizin kaybolmamasını sağlamanız açısından gerekli bilgiler bulabileceğiniz bir yazıdır.

Telefonunuzda görüntülenen rehber kişilerinden facebook ve diğer hesaplardaki kişileri çıkarmak için yapmanız gerekenleri aşağıda detaylı bir şekilde gözlemleyebilirsiniz.

Samsung Android Görüntülenecek Rehber Ayarları

Aşağıdaki yazı rehberinizin çalışma mantığı ile ilgili detayları tam olarak görebileceğiniz bir yazıdır. Rehberinizi göremiyor veya silinmiş ise de bu yazı ile rehberinizin görüntülenmemesi için oluşmuş bir ayar varsa bunları da düzeltebilmeniz açısından yararlı olabileceğini düşünüyorum.
Öncelikle Rehber bölümüne Giriş yapalım ve Seçenek butonu yardımı ile Görüntülenecek kişilere girelim;

Resim 1
Görüntülenecek Rehber Ayarları

Aşağıdaki resimde de görülebileceği gibi istediğiniz yerdeki rehberi sadece rehberde gösterebilirsiniz. Ancak siz yine de görüntülenecek bir kaç rehber kullanacaksanız Özelleştirilmiş Listeyi seçerek daha fazla opsiyona bağlı çalışan bir rehber oluşturabilirsiniz.

Resim 2
Özelleştirilmiş Rehber Ayarları

Dişli simgesine dokunduğunuzda açılan menü içerisinden açılan ekran içerisinde istediğiniz rehberi tam olarak ayarlamanızı sağlayabilecek ayarları yapabilirsiniz. Ayrıca sadece rehberinizdeki Facebook veya diğer karışıklığa sebep olan hesapların görünmesini engelleyebilir ve daha sade bir rehbere kavuşabilirsiniz.

Dişli’ye dokunduğunuzda açılan ekran içerisinde Mail adresiniz ve altında belirtilen hangi hesaptaki rehber bilgisi olan Facebook satırına gelip üzerine dokunduğunuzda Tüm Kişiler ibaresinin solundaki tiki kaldırarak kaydettiğiniz taktirde rehberinizden Facebook kişilerini çıkarmış olursunuz.
Ayrıca diğer hesaplarınızda da ChatOn, Google, Google+, Whatsapp, Tango, SIM, Telefon kişilerinden hangisini Rehberden Kaldırmak istiyorsanız  Facebook kişilerini çıkardığınız gibi kolaylıkla kaldırabilir veya önceden bu hesaplarınızda belirlediğiniz iş veya aile çevre listelerini seçerek o hesaptan sadece belirlediğiniz çevrelerin görünmesini de rahatlıkla ayarlayıp Kaydet diyerek rehberinizi ayarlamış olursunuz.

Rehber Boş veya Silinmiş Mi?

Eğer rehberiniz boş ise bu ayarları kontrol ederek rehberinizin kişileri gösterme kriterlerinde bir değişiklik olup olmadığını anlayabilir veya rehberinizin silinmesi ile ilgili bir probleminizin olup olmadığını da görebilirsiniz.
Rehberinizde görüntülenecek kişileri bu şekilde ayarlamış oluruz.
Rehberinizi Yukarıdaki ilk resimde gördüğünüz Google ile birleştir seçeneği ile rahatlıkla google kişilerinize kopyalayabilirsiniz ve daha sonra Android telefonlar da google hesabındaki kişileri telefonunuza rahatlıkla hesap bilgilerinizi giriş yaparak senkronizasyon yapabilirsiniz.
Ayrıca şu yazımda da Rehberinizi dosya şeklinde nasıl alınacağı, başka cihazlara aktarma ve gmail rehberine kopyalayarak rehber kişilerinizi nasıl google kişisine çevirebilirsiniz detaylı olarak görebilirsiniz.

Sitemizde Yayımlanan İçeriklerin Artması, Daha Çok Sorun Çözümü ve İpucu Görmek İçin Katkıda Bulunabilirsiniz...

1Afo39vmUHdMPNfkxhCKaJW31ykdshxLSm

BTC: 1Afo39vmUHdMPNfkxhCKaJW31ykdshxLSm

Afolog Telegram Grubu

Telegram Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayın.

Grup Sohbetinde Soru Sormak İçin Tıklayın.