S3 S4 Mini E-Postaları, Facebook, Twitter Bildirimlerini Otomatik Almıyor

Samsun S3 S4 ve Mini modellerinde özellikle bazı batarya koruma programları Avg virüs koruma programı gibi programlar kullandığınızda şarjınız bitmeye yakın olduğunda otomatik olarak telefonunuzda kayıtlı facebook twitter özellikle E-posta hesaplarınızda gelişen bildirimleri otomatik olarak almasını kapatmaktadır. Yani senkronizasyon özelliğinizi kapatmaktadır. Tekrar e-mail bildirimlerini açmak için aşağıdaki adımları uygulayınız.

Bu sebeple otomatik olarak tekrardan e-postalarınızı, facebook, twitter, bildirimlerinizi alabilmeniz için yapmanız gerekenler aşağıda sıralanmıştır. 
Telefonunuzun bildirim ve bazı ek ayarların kısa yolu olan yukarıdan aşağıya doğru çektiğiniz ekranda yani aşağıdaki şu resimde de görebileceğiniz gibi senkronizasyon özelliğiniz açık olmalı.

Resim 1
Senkronizasyon Aç

Bu işlemden kısa bir süre sonra eğer eklediğiniz Twitter Facebook E-posta gibi hesaplarınızda herhangi bir şifre veya elle durdurulan senkronizasyon gibi bir olay yoksa internet bağlantınızın hızına göre yeni bir bildirim var ise telefonunuza gönderilecektir.

Ayrıca Uygulamalar Hesaplar Kısmının altında bulunan tüm hesaplarınızdan hangisinin senkronizasyonunun açılmasını veya kapanmasını istiyorsanız buradan tek tek hesaplarınızı da kontrol edebilirsiniz. 
Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi örneğin diğer senkronizasyonlar açık iken sadece Twitter uygulamasının bildirimlerini ve senkronizasyonunu kapatmak için izleyeceğiniz yolları göstereceğim diğer senkronize olmasını istemediğiniz hesaplarınıza da bu işlemleri yapabilirsiniz.
Uygulamalar Ayarlar Ekranında Hesaplar başlığının altında sıralananlar;
Resim 2
Hesap Kontrol
Ardından Twitter Hesabınızın Senkronizasyonunu durdurmak veya açmak için;
Resim 3
Senkronizasyonu açma veya kapatma

Twitter senkronizasyonu kapalı yaptığınızda yazının ilk başında da verilmiş olan resimdeki Senkronizasyon Özelliğiniz açık dahi olsa twitter hesabınızla ilgili herhangi bir veri alışı yapılmayacaktır sadece siz kendiniz giriş yaptığınızda verileriniz çekilecektir. Ayrıca bildirimlerin ne kadar sıklıkla kontrol edileceğine dair bilgileri de twitter’da görünmemesine rağmen E-posta hesap bilgilerinde durum farklıdır. Yani uygulamaya göre değişmektedir. Twitter senkronizasyon aralığınızı uygulamaya girerek içerisindeki hesap ayarlarından yapabilmektesiniz.

Ayrıca diğer hesap ve üyelik bilgileri istemeyen uygulamaların telefonunuzun saat kısmında durduk yere bildirimler göndermesinin de uygulama yöneticisi ekranında hepsinin ekranına girerek bildirimlerini iptal edebilirsiniz.
Sitemizde Yayımlanan İçeriklerin Artması, Daha Çok Sorun Çözümü ve İpucu Görmek İçin Katkıda Bulunabilirsiniz...
1Afo39vmUHdMPNfkxhCKaJW31ykdshxLSm

BTC: 1Afo39vmUHdMPNfkxhCKaJW31ykdshxLSm